Metodický pokyn - ako postupovať pri registrácii zahraničných podnikateľských subjektov na Ukrajine
Doklady, ktoré podáva zahraničný subjekt hospodárskej činnosti pri žiadosti o otvorenie zastúpenia na území Ukrajiny. Smernica o vytvorení mechanizmu registrácie zahraničných zastúpení na Ukrajine.