Exekučný zákon - Bajcura, Andrej
Základné práva a povinnosti vyplývajúce zo zákona NR SR č. 233/1995 Z.z. o súdnych exekútoroch a exekučnej činnosti (Exekučný poriadok). Návrh na exekúciu. Činnosť pred exekúciou. Exekučný titul. Príslušnosť súdov. Exekučný príkaz. Uvedomenie o začatí exekúcie. Odklad exekúcie a jej zastavenie. Spôsoby vykonávania exekúcie.