Novela Občianskeho súdneho poriadku. 1 - Zákon č. 232/1995 Z.z. - Bajcura, Andrej
Zmeny vyplývajúce z novely Občianskeho súdneho poriadku (zákona č. 232/1995 Z.z.). Nekoncepčný prístup predkladateľov. Príslušnosť súdov. Krajské súdy. Miestna príslušnosť. Postup pri sporoch o príslušnosť. Porušenie princípu rovnosti. Zmeny v konaní o dedičstve. Notárske osvedčenie. Dispozičný procesný úkon navrhovateľa. Príprava pojednávania.