Novela Občianskeho súdneho poriadku. 2 - Zákon č. 232/1995 Z.z. - Bajcura, Andrej
Zmeny v Občianskom súdnom poriadku, ktoré vyplývajú z ostatnej novely - zákona č. 232/1995 Z.z. z 2.11.1995. Zmeny v ustanoveniach týkajúcich sa dokazovania a rozhodovania platobným rozkazom. Konanie vo veciach ochrany osobnosti. Zmeny systematiky Občianskeho súdneho poriadku. Rozšírenie možnosti odvolať sa.