Súčasný stav a vyhliadky Reforma verejnej správy - Bečica, S.
Vláda SR uznesením č.755/1995 stanovila postupnosť krokov reformy miestnej verejnej správy. Rozhovor s riaditeľom sekcie verejnej správy MV SR s JUDr. S. Bečicom. Postup MV pri príprave návrhu zákona NR SR o územnom a správnom členení SR. Súčasný stav návrhu zákona o územnom a správnom členení. Ďalší postup prác na reforme verejnej správy po schválení zákona. Spolupráca so ZMOS-om pri príprave zákonov súvisiacich s reformou.