Sociální zabezpečení v 90. letech: nutnost změn
V dňoch 13.-19.11.1995 sa konalo 25. valné zhromaždenie Medzinárodnej asociácie sociálneho zabezpečenia v Nusa Dua. Článok obsahuje správu o vývoji a trendoch sociálneho zabezpečenia prednesenú generálnym sekretárom D. Hoskinsom. Sociálne zabezpečenie a jeho zmeny.