Ochrana spotřebitele v ČR na prahu přelomu - Štěpán, P.
Vývoj ochrany spotrebiteľa v ČR. Prijatie zákonov o regulácii reklamy a novely zákona o ochrane spotrebiteľa. Prestavba systému ochrany spotrebiteľa a postupná harmonizácia s európskym spotrebiteľským právom. Presadzovanie protitrhových opatrení prostredníctvom technických predpisov v európskom zákonodarstve. Prehľad vládnych návrhov zákonov a smerníc v ČR, ktoré budú podstatou nadchádzajúcej prestavby ochrany spotrebiteľa.