Radca spotrebiteľa
Z obsahu prílohy: Za kvalitu potraviny zodpovedá výrobca. Národný program podporujúci zdravie. Chýba zákon na ochranu peňaženky. Rozhodujúca je lehota spotreby. Priority v ochrane spotrebiteľa. Aj elektrina je tovar!