Poistenie zahraničnej prepravy zásielok - Šípová, R.
Dopravné poistenie pre vnútroštátnu prepravu a poistenie zahraničnej prepravy zásielok. Riziká v zahranično-obchodnej činnosti. Výber poistného krytia.