Subjekty poistného trhu
Na poistnom trhu v Slovenskej republike pôsobí 19 poisťovní a 30 poisťovacích maklérskych spoločností. Zoznam poisťovacích subjektov pôsobiacich v SR k 29. 2. 1996, ktoré ponúkajú svoje služby aj podnikateľom.