Transformation of Insurance Industry in Slovakia after 1990 - Majtánová, Anna
Osobitosti poistenia ako národohospodárskeho odvetvia. Transformácia subjektov poistného trhu a poistných služieb na Slovensku. Zákon o poisťovníctve. Nové subjekty na slovenskom poistnom trhu - diferencované z hľadiska veľkosti a vlastníckych vzťahov.