Valorizácia nárokov zo životných poistení - Žiaková, L.
Poskytovanie valorizácie k životným poistným udalostiam s platnosťou od 1.1.1992 v Slovenskej poisťovni, a.s. Valorizácia plnení poistných udalostí. Sadzby poistenia.