Doplnkové dôchodkové poistenie - druhý stupeň dôchodkového zabezpečenia - Bálintová, Renáta
Významné miesto dôchodkového zabezpečenia v systéme sociálneho zabezpečenia. Transformácia systému dôchodkového zabezpečenia. Vytváranie systému dôchodkového zabezpečenia pozostávajúceho z troch systémov, a to základného dôchodkového poistenia, doplnkového dôchodkového poistenia a individuálneho dôchodkového poistenia. Doplnkové dôchodkové poistenie budú vykonávať doplnkové dôchodkové poisťovne. Základné podmienky vzniku týchto poisťovní. Vzťah zamestnávateľov a zamestnancov pri účasti na doplnkovom dôchodkovom poistení.