Zdravotní pojištění Slovensko - Kováč, E.
Rozhovor s E.Kováčom, riaditeľom Poisťovne Ministerstva vnútra SR a prezidentom Združenia zdravotných poisťovní SR, o zdravotnom poistení. Systém zdravotného poistenia v SR. Počet poisťovní. Podmienky vzniku nových poisťovní. Problémy zdravotných poisťovní. Združenie zdravotných poisťovní SR a jeho zmysel.