Koncepcia vzdelávania
Vláda SR schválila v decembri 1995 návrh koncepcie vzdelávania vo verejnej správe. Znenie Koncepcie: Úvod. A. Zhodnotenie východiskového stavu v zabezpečovaní vzdelávania vo verejnej správe. B. Vymedzenie pôsobnosti koncepcie vzdelávania. C. Obsahová štandardizácia vzdelávania vo verejnej správe. D. Štruktúra vzdelávania vo verejnej správe. E. Sústava vzdelávacích inštitúcií zabezpečujúcich vzdelávanie pre VS. F. Medzinárodná spolupráca v oblasti ďalšieho vzdelávania vo VS. G. Ekonomické a materiálne zabezpečenie ďalšieho vzdelávania. H. Koordinácia vzdelávacieho procesu vo VS.