Právo na vzdelanie v modernom demokratickom štáte. 2 - Gašpar, M.
Charakteristické črty, ktoré sa viažu na právo na vzdelanie. Uvedených 21 čŕt poskytuje hlbší pohľad na toto právo ako celok. Konkretizácia čŕt charakterizujúcich právo na vzdelanie.