Hore ich nechcú, dole sa však o nich väčšinou bijú - Stern, Juraj
Rozhovor časopisu Slovenský Profit s Doc. Ing. J. Sternom, rektorom EU v Bratislave o pôsobení EU pri výchove študentov pre odbornú prax. Porovnateľnosť kvality vzdelania študentov EU so zahraničnými študentami. Formy štúdia na EU. Spolupráca s hospodárskou praxou. Akreditácia školy. Spolupráca s EU v zahraničí. Pomoc EU pri transformácii hospodárstva. Problémy vyplývajúce z nízkeho finančného rozpočtu školy.