Skutočne je živelnosť a chaos v slovenskej geológii? Geoenergia - zdroj budúcnosti. Litera zákona je jednoznačná. Nepresnosti geotermálnej energii nepomôžu - Együd, K.
Ohlasy na článok E. Dobru, uverejnený 2.2.1996, o problémoch aplikovanej geológie na Slovensku. Využívanie geotermálnej energie. Povinnosť evidovať geologické informácie. Projekty využívania geotermálnych vrtov. Nedostatočná informovanosť a neznalosť problematiky geoenergie na Slovensku. Organizácia slovenskej geológie a jej legislatíva.