Slovenské kúpele - súčasnosť a perspektívy - Štefanovičová, D.
Tradícia kúpeľníctva na Slovensku. V súvislosti s transformáciou liečebného kúpeľníctva bolo potrebné určiť jeho pôsobenie a funkciu v podmienkach trhového hospodárstva. Prispôsobenie kúpeľníctva novým vzťahom vlastníctva. Nová koncepcia kúpeľníctva. Ciele privatizácie kúpeľníctva.