Nie sme vždy racionálni. Pre rovnomerný odber energie - Melichárková, A.
O problematike dodávok, merania a evidovania dodávok tepla. Optimalizačné zariadenie na rovnomerný odber energie od firmy Mensch und Technik zavedené v Pezinku. Čo musí obsahovať vyúčtovanie dodávok tepla. Príprava novej vyhlášky o vyúčtovaní tepla a teplej vody.