Tepelné hospodárstvo - Zemanová, E.
Smernica Ministerstva financií SR pre určenie podmienok dodávok a cien tepelnej energie, výšky platieb a podmienok ich rozpočítavania za dodávku tepla a tepla na ohrev úžitkovej vody pre užívateľov bytov a ostatných odberateľov a pre poskytovanie dotácií k cenám tepla pre domácnosti.