Ako dobre uspieť medzi presilou ponuky - Tucík, J.
Generálny riaditeľ spoločnosti Motokov Slovensko o príčinách úspechu kórejskej automobilky Hyundai na Slovensku. Kvalitná ponuka a servis, konkurencieschopnosť kórejských výrobcov automobilov vo svete.