Plávajú na jednej lodi so spoločným cieľom, ale každý s iným azimutom Obnovme kultúru hospodárenia! Dajme priestor podnikateľom! - Pašmík, M.
Predseda Združenia vlastníkov pôdy a agropodnikateľov SR Ing. Milan Pašmík, CSc. a predseda Zväzu poľnohospodárskych družstiev SR Ing. Cyril Moravčík o hospodárení na pôde formou poľnohospodárskej veľkovýroby a v rámci súkromného podnikania. Problémy oboch skupín hospodárov na pôde.