Slovenskí samostatne hospodáriaci roľníci v podmienkach formujúceho sa konkurenčného prostredia - Mižičková, Ľudmila
Silné a slabé stránky samostatne hospodáriacich roľníkov, ktoré sú súčasťou slovenského agropotravinárskeho komplexu. Základné faktory hospodárskej prosperity fyzických osôb v tvoriacom sa konkurenčnom prostredí.