Ako sa rozhoduje podnikateľ? - Žárska, Elena, 1955-
Vplyv faktorov prostredia na lokalizáciu firmy podľa prieskumu katedry regionálnej ekonómie, geografie a ekonomiky životného prostredia Ekonomickej univerzity v Bratislave v apríli a máji 1995. Dôležitosť jednotlivých faktorov pri umiestnení podnikateľskej jednotky. Porovnanie výsledkov prieskumu s holandskou analýzou.