Etika v podnikaní - Sládková, Eva
Nevyhnutnosť etiky v podnikaní. Vzťah medzi ziskom a etikou v podnikaní. Kódex etiky. Etický model v podniku. Strategické podnikové ciele. Corporate identity - CI (identia podniku).