Martimex a strojárenstvo - už štvrťstoročie svoji - Delinčák, M.
Vývoj a súčasná činnosť spoločnosti Martimex, a.s. Konverzia strojárenskej výroby na civilnú výrobu. Podpora exportu strojárenských výrobkov.