Medzinárodné podnikanie v trhovej ekonomike - Táncošová, Judita
Internacionalizácia a ekonomická interdependencia. Subjekty medzinárodných hospodárskych vzťahov. Medzinárodné podnikanie a jeho členenie. Ekonomická motivácia a podmienky vzniku medzinárodného podnikania.