Mezinárodní podnikání - naše budoucnost - Nováček, M.
Recenzia publikácie Medzinárodné podnikanie, autora P. Baláža a kol. vydavateľstva Sprint Bratislava 1995. Prehľad jednotlivých častí: teória medzinárodného podnikania a ekonomický rozvoj, obsah medzinárodného podnikania, medzinárodné finančné prostredie postavenie a formy medzinárodného podnikania, operácie v medzinárodnom podnikaní a Slovensko v medzinárodnom podnikaní.