Od transformácie k triumfu - Sotník, Alexander
Transformácia akciovej spoločnosti Laktis Žilinské mliekarne. Okruh činností podniku a miesta pôsobenia. Fázy transformácie výroby: 1. zastavenie plnenia do vreciek - nástup fliaš; 2. od r.1995 balenie do kartónu TETRA REX; 3. v r. 1995 nákup plniaceho zariadenia HITPACK. Produkcia a tržby. Výrobný sortiment. Inovácia technológia výroby a skladovania. Odbyt výroby.