Programy podpory malého a stredného podnikania - Šucha, Jozef
Konkrétna podoba podpory malého a stredného podnikania (MSP) a jeho stimulácie. Vláda SR schválila 1.februára 1996 osem nových programov podpory MSP. Program rozšírenia poradenských služieb pre MSP. Program vzdelávania a školení pre MSP. Program podpory priemyselnej výroby na báze domácich surovín. Program rozvoja remeselnej výroby. Program zárodkového kapitálu. Podporný program pre realizáciu metódy spin-off. Program stavebníctva. Program sezónnosť stavebníctva.