Reengineering: Úskalí českých projektů - Vodáček, Leo
Reengineering - hit svetového manažmentu. Pokusy o jeho aplikáciu v niektorých českých firmách. Typické omyly, s ktorými sa stretol autor v diskusiách nad reengineeringovými zámermi a projektovými štúdiami.