Krizové řízení v podmínkách českého managementu - Frýbert, B.
Vplyv vonkajšieho prostredia na transformáciu českých podnikov na podmienky trhovej ekonomiky. Príčiny podnikateľských kríz. Zvládnutie krízových stavov manažmentom podniku. Transformačné úlohy manažérov a ciele transformačných zmien.