Právny rozbor stavu obchodnej spoločnosti - Hrbek, M.
Okolnosti, ktoré skúma a posudzuje investor pri rozhodovaní sa o vstupe do podniku. Presný prieskum, nazývaný "due diligence". Nadobudnutie akcií. Nadobudnutie podniku. Pôžičková transakcia. Hĺbka prieskumu.