Vědci při strategickém rozhodování - Vostracký, Z.
Významná úloha vedcov pri strategickom riadení a rozhodovaní o investíciách do výskumu, vývoja a technológií. Profesné zloženie vrcholových riadiacich orgánov podnikov. Vytváranie vyvážených modelov riadenia akciových spoločností s účasťou vedeckej obce.