Význam malých a středních podniků v ekonomice - Duchoň, Bedřich
Skúsenosti s malými a strednými podnikmi v USA a situácia v strednej a východnej Európe. Význam týchto podnikov pre rozvoj národného hospodárstva. Podnikanie v ČR.