Kombinovaná přeprava. 3 - Novák, J.
Balenie, ukladanie a fixácia nákladov prepravovaných v kontejneroch ISO rady 1. Ukladanie a fixácia ťažkých nákladov, paletových jednotiek, prepravok s fľašami, vozidiel a nábytku. Rôzne druhy nákladov prepravovaných v jednom kontejneri. Prehľad technických noriem týkajúcich sa problematiky ukladania nákladov. České technické normy obsahujúce záväzné ustanovenie týkajúce sa manipulácie, normy v oblasti obalovej techniky, prehľad noriem z kombinovanej dopravy, v oblasti kontejnerizácie a paletizácie.