Kontejnerizace v mezinárodní dopravě. 3 - Šubert, M.
Prekladiská v Českej republike. Preprava nebezpečných nákladov v kontejneroch. Jednotlivé dopravné prostriedky - námorná doprava, cestná doprava, železničná doprava, riečna doprava. Zodpovednosť prepravcov - v námornej doprave, cestnej doprave, železničnej doprave, riečnej doprave. Zodpovednosť za nakládku a vykládku. Druhy kontejnerov. Kontejnerové prekladiská ČSKD - INTRANS.