Kontejnerizace v mezinárodní dopravě. 4 - Šubert, M.
Colné vybavovanie kontejnerov. Colné dohovory o kontejneroch z r.1973 a colný dohovor TIR z r.1975. Podmienky prepravy tovaru. Štandardné kontejnery konštruované podľa noriem ISO. Používanie kontejnerov v námornej doprave typu FTS.