Analýza dopytu ako jedna zo zásad pri tvorbe ceny za výkony v cestnej doprave - Križanová, Anna
Analýza dopytu po prepravných službách. Zistenie výšky dopytu napr.: formou sprostredkovateľa, skúmaním mienky potenciálneho zákazníka alebo prieskumným predajom. Činitele ovplyvňujúce pružnosť dopytu.