Informácia zo sympózia: Vodná cesta po Dunaji - ekologická doprava - Majtán, Štefan
Dňa 25.1.1996 sa konalo v rakúskom Linzi sympózium o využívaní Dunaja ako ekologickej vodnej cesty. Na sympóziu sa zúčastnili odborníci z podnikovej praxe, centrálnej sféry aj z vysokých škôl. Účasť troch zástupcov z EU.