Odpisy pohledávek a opravné položky k pohledávkám u občanských sdružení - Tuček, V.
Postupy v účtovaní o odpisoch pohľadávok a o opravných položkách k pohľadávkam. Pohľadávky s termínom splatnosti do 31.12.1994. Odpisy pohľadávok na analytických účtoch, sústredenie na súhrnnom analytickom účte. Tvorba a zrušenie opravných položiek k nepremlčateľným pohľadávkam.