Logistické náklady - uspořádání a evidence. 4 - Petrbok, I.
Členenie logistických nákladov podľa skupín A - prierezových logistických úsekov, B - účelovej sústavy logistických syntetických účtov. Kalkulačné členenie. Členenie podľa miesta vzniku a zodpovednosti za vznik. Predmetové členenie. Usporiadanie výsledkov evidencie logistických nákladov podľa skupiny A (porovnávanie skutočnosti s predpokladom) a podľa skupiny B (preskúmanie diferencií, spracovanie vyhodnotenia a analýza, zostavenie časových radov, využívanie výsledkov účtovnej evidencie za logistické hospodárske strediská).