Audit a informační systémy - Svatá, Vlasta
Vývoj finančného auditu. Podstata finančného auditu. Audit kontrolného systému. Operačný audit. Rozdelenie auditov podľa kritéria zodpovednosti (interné, externé). Štátne audity. Finančný audit ako druh externého auditu, ekonomický, informačný, motivačný a právny aspekt auditu. Rozdiely v chápaní auditu medzi audítormi a verejnosťou.