Změní se a.s. na s.r.o.? Nebo se budou integrovat? - Smrčka, J.
Tri spôsoby vzniku akciovej spoločnosti (a.s.) v trhovej ekonomike. Bariéry ďalšieho rozvoja a.s. v ČR. Predaj a.s. vedúcim pracovníkom. Integrácia menšieho podniku do väčšieho podniku (integrácia vertikálna a horizontálna).