Meranie finančného zdravia firiem - Stolárik, M.
Vypovedacia schopnosť súhrnných metód finančnej analýzy firiem, založených na využití diskriminačnej analýzy (Altmanov Z-index a index bonity). Závery analýzy overené na výsledkoch slovenských firiem za r.1994.