Škola podnikových financií. 5 - Dividendová politika - Daniel, Peter
Pokračovanie seriálu článkov o podnikových financiách. Dividendová politika - základný typ finančného rozhodovania. Spôsoby definovania a kategorizácia dividend. Postupnosť krokov pri ich vyplácaní. Dividendový reinvestičný plán. Lintnerov model dividendovej politiky.