Škola podnikových financií. 7 - Financovanie podniku emisiou obligácií - Daniel, Peter
Možnosti cudzieho financovania podniku. Druhy obligácií. Stanovenie výnosov z obligácie. Rozlíšenie úrokových mier. Leasingové financovanie. Nevýhody leasingu. Rozhodnutie o investovaní. Manažment záväzkov a pohľadávok.