Benchmarking v praxi českých podniků - Truneček, Jan
Aplikácia benchmarkingu a benchclearingu v praxi českých podnikov. Potreba rešpektovania konkrétnych podmienok podniku a zmeny podnikovej kultúry. (Pozri aj článok na s. 55).