Kvalita výrobkov a reklamačné konanie - Dzurová, Mária
V období formovania trhového hospodárstva sa na Slovensko dostalo množstvo zahraničného tovaru pochybnej kvality. Je potrebné opäť sprísniť kontrolu akosti dovážaných tovarov. Zvyšovanie právneho povedomia spotrebiteľskej verejnosti. Nároky zákazníka na kvalitu výrobkov. Dôsledné dodržiavanie medzinárodných noriem ISO. Jednotný systém riadenia kvality. Druh a predmet reklamácie. Reklamačné konanie.